Αρχικη Εκδηλωσεις & Νεα Καρτελα Μαθητη Σχετικα με εμας Εκπαιδευτικο Υλικο

Τι μαθήματα κάνετε στο φροντιστήριο;

Τα μαθήματα που γίνονται στο φροντιστήριο μας είναι Μαθηματικά & Πληροφορική.

Κάνετε μαθήματα για όλες τις τάξεις;

Τα Μαθηματικά απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου (ΓΕΛ & ΕΠΑΛ) ενώ η Πληροφορική σε μαθητές Β' & Γ' Λυκείου (ΓΕΛ & ΕΠΑΛ).

Τα τμήματα μέχρι πόσους μαθητές έχουν;

Ο μέγιστος αριθμός μαθητών σε κάθε τμήμα είναι 4 άτομα. (Υπάρχει δυνατότητα και για 5 άτομα με την σύμφωνη γνώμη όλων των μαθητών). Σύμφωνα με μελέτες ο μικρός αριθμός ατόμων σε μια ομάδα (ιδανικά 4) βοηθάει στην καλύτερη αφομοίωση του αντικειμένου που πραγματεύεται στο μάθημα.

Κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα;

Όχι, ιδιαίτερα μαθήματα δεν γίνονται στο φροντιστήριό μας.

Το παιδί μου έχει πάρα πολλά κενά. Πώς θα ακολουθήσει το τμήμα;

Τα τμήματα δημιουργούνται με ομοιογένεια, δηλαδή σε κάθε τμήμα υπάρχουν μαθητές ίδιας περίπου δυναμικότητας ώστε να υπάρχει συνοχή μεταξύ τους κατά τη διδασκαλία. Το επίπεδο κάθε μαθητή ελέγχεται και με την βοήθεια ειδικά διαμορφωμένων διαγνωστικών τέστ!

Τι θα γίνει σε πιθανή περίπτωση καραντίνας μέσα στη σχολική χρονιά;

Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για μαθήματα μέσω διαδικτύου με κατάλληλα ηλεκτρονικά εργαλεία για να καλυφθούν όλες οι απαιτήσεις. Για τους μαθητές θα υπάρχουν στην σελίδα μας επιμορφωτικά βίντεο (tutorials) που δείχνουν αναλυτικά και βήμα βήμα πώς χρησιμοποιούνται αυτά τα εργαλεία.

Πως μπορώ να ενημερώνομαι για την πρόοδο του παιδιού μου;

Στην σελίδα μας έχουμε δημιουργήσει την ΚΑΡΤΕΛΑ ΜΑΘΗΤΗ, όπου κάθε κηδεμόνας, με ειδικούς κωδικούς που θα του έχουν δοθεί, μπορεί να ενημερώνεται όποτε θέλει για την πρόοδο του παιδιού του. Βέβαια πάντα υπάρχει και η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας είτε και επίσκεψης στο φροντιστήριο.

Που βρίσκεται το φροντιστήριο σας;

Το φροντιστήριο βρίσκεται στην Ηρώων Πολυτεχνείου 28, στην ευθεία της αστυνομίας.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας μέσω σταθερού τηλεφώνου (23810 25117) ή κινητού τηλεφώνου (6984732326), μέσω e-mail (info@besuccessful.gr) ή και από κοντά στις ώρες λειτουργίες του φροντιστηρίου. Επίσης υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας μέσω μυνημάτων στα κοινωνικά δίκτυα Facebook & Instagram.